Realistisch (klik op afb. voor meer)

  • Een selectie van illustraties gemaakt voor het educatieve project ‘Zoveel te zeggen’ Bureau Edubooks & Training © 2011. Deze set kaarten bestaat uit tekeningen die gaan over hoe zelfstandig zijn en over hoe omgaan met dagelijkse zaken en problemen die zich voor kunnen doen in je leven.
  • Een selectie van illustraties gemaakt voor het educatieve project ‘Vrienden & Vrijers’ Bureau Edubooks & Training © 2009. Deze set kaarten bestaat uit tekeningen over dagelijkse situaties omgaan met relaties. Het stimuleren van het denken en praten over wat wordt verstaan ​​een relatie voor u met vrienden, uw partner of uw gezin.
  • Een selectie van illustraties gemaakt voor het educatieve project ‘Kinderwens’ Bureau Edubooks & Training © 2011. Het bestaat uit een grote verzameling van kaarten met multable situaties over zwangerschap, baby is een kind. Het belangrijkste doel is het helpen van koppels om na te denken en te praten over de verantwoordelijkheden voor het zijn een ouder en de positieve en negatieve aspecten van het hebben van een kind.